Προσπάθησαν να μεταφέρουν 35 παράνομους μετανάστες

Συνολικά έξι διακινητές οι οποίοι προσπάθησαν να μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας 35 παράνομους μετανάστες συνελήφθησαν στον Έβρο.

  • Real.gr
Προσπάθησαν να μεταφέρουν 35 παράνομους μετανάστες
Συνολικά έξι διακινητές οι οποίοι προσπάθησαν να μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας 35 παράνομους μετανάστες συνελήφθησαν στον Έβρο.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν χθες το πρωί, στο νομό Έβρου, τέσσερις αλλοδαποί διακινητές, δύο υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 21 και 22 ετών και δύο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 18 και 38 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 24 μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Οι δύο υπήκοοι Ιράκ μετέφεραν τους παράνομους μετανάστες με πλαστική βάρκα, μέσω του ποταμού Έβρου, από την Τουρκία στην Ελλάδα και στη συνέχεια τους παρέδωσαν στους άλλους δύο διακινητές, οι οποίοι με την σειρά τους, τους επιβίβασαν σε φορτηγάκι και τους μετέφεραν με αυτό παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Η σχετική δικογραφία για τους δύο υπηκόους Ιράκ περιλαμβάνει και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθόσον βρέθηκαν στην κατοχή τους ένα μαχαίρι και ένας κόπτης.


ΠΗΓΗ: seleo.gr
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v