Σήφης εδώ, Σήφης εκεί, πουθενά ο Σήφης

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη "σύλληψη" του Σήφη αλλά και ενός δεύτερου κροκόδειλου που πιθανολογείται ότι βρίσκεται στη τεχνητή λίμνη του Φράγματος των Ποταμών, στο Ρέθυμνο.

  • Real.gr
Σήφης εδώ, Σήφης εκεί, πουθενά ο Σήφης
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η δεύτερη "έξοδος" του Ολιβιέ Μπεχρά στη τεχνητή λίμνη του Φράγματος των Ποταμών, όπου από εχθές βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη "σύλληψη" του Σήφη αλλά και ενός δεύτερου κροκόδειλου που πιθανολογείται ότι βρίσκεται στην περιοχή.

Ο διάσημος "γητευτής" των κροκοδείλων δεν είδε κανένα από τα ερπετά που αναζητούνται στη λίμνη ενώ από σήμερα το πρωί, συνεχίζεται η επιχείρηση, σε αποκλεισμένη περιοχή, ώστε να διασφαλιστεί η απαραίτητη ησυχία κατά το εγχείρημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της προέδρου της επιτροπής και προϊσταμένης της Δασικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου κ. Καργιολάκη τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν αυτοψίες και έλεγχος στην λεκάνη κατάκλισης του Φράγματος ώστε να καθοριστεί ο κατάλληλος τρόπος για την σύλληψη του κροκόδειλου.

«Οι αυτοψίες αυτές απαιτούν απόλυτη ησυχία και συγκέντρωση και για το λόγο αυτό θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Παρακαλούμε για την κατανόηση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ στην περιοχή γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

ΠΗΓΗ: Flashnews
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v