Κουίκ: Η κυβέρνηση έχει αντιπολίτευση το ίδιο το ΥΠΟΙΚ

Τι αναφέρει σε σχόλιό του ο εκπρόσωπος και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., με αφορμή το θέμα της δέσμευσης λογαριασμών για χρέη ΦΠΑ 3.000 ευρώ.

  • Real.gr
Κουίκ: Η κυβέρνηση έχει αντιπολίτευση το ίδιο το ΥΠΟΙΚ
«Τι να την κάνει την αντιπολίτευση η συγκυβέρνηση, όταν έχει αντιπολίτευση το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών, που μετά τον ΕΝΦΙΑ αποφάσισε να εξαγγείλει νέα φορο-τρέλα με κατασχέσεις, χάνοντας κάθε επαφή με την πραγματικότητα που βιώνει ο ανήμπορος να φοροδοτήσει εξαθλιωμένος Έλληνας».

Αυτό αναφέρει σε σχόλιό του ο εκπρόσωπος και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Τέρενς Κουίκ, με αφορμή το θέμα της δέσμευσης λογαριασμών για χρέη ΦΠΑ 3.000 ευρώ.

«Μόνη λύση, η πρόταση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τη δημιουργία “Εθνικού Λογαριασμού Οφειλετών του Δημοσίου”», προσθέτει.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v