Κατέστρεψαν γκράφιτι του Μπάνκσι

Άγνωστοι δράστες στο Τσέλτεναμ της Βρετανίας.

  • Real.gr
Κατέστρεψαν γκράφιτι του Μπάνκσι
Τον περασμένο Απρίλιο ο Βρετανός καλλιτέχνης street art Μπάνκσι σχεδίασε στον τοίχο ενός σπιτιού στο Τσέλτεναμ της Βρετανίας ένα γκράφιτι που δείχνει τρεις μυστικούς πράκτορες να παρακολουθούν τηλεφωνικό θάλαμο.

Την περασμένη Πέμπτη άγνωστοι κατέστρεψαν το γκράφιτι με σπρέι βαφής. Οι κάτοικοι του Τσέλτεναμ είχαν «αγκαλιάσει» την τοιχογραφία του Βρετανού καλλιτέχνη, γιατί όπως λένε «ζωντάνευε» τη γειτονιά τους με τα χρώματα και το μήνυμα που έστελνε.

Η περιοχή του Τσέλτεναμ στη Βρετανία είναι το «σπίτι» της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών της GCHQ και γι΄ αυτό ο Μπάνκσι διάλεξε να παρουσιάσει το νέο του έργο μετά μάλιστα το σκάνδαλο που ξέσπασε με τις αμερικανικές και βρετανικές παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών.

Από χθες τοποθετήθηκε γύρω από το έργο του Βρετανού καλλιτέχνη ένα ειδικό προστατευτικό «πλέξι γκλας» καθώς ειδικοί από την πόλη του Τσέλτεναμ εργάζονται ήδη για να αφαιρέσουν την βαφή από σπρέι που έριξαν πάνω του οι άγνωστοι δράστες.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v