Στην κάλπη ο Μ. Μπόλαρης

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης.

  • Real.gr
Στην κάλπη ο Μ. Μπόλαρης
«Έχω εξαιρετική εμπιστοσύνη στο φιλότιμο των Μακεδόνων. Έχω εξαιρετική εμπιστοσύνη στην κρίση των δημοκρατικών πολιτών. Είμαι βέβαιος πως σήμερα ξεκινάμε για την αλλαγή στον ορίζοντα, για την αλλαγή στη νοοτροπία , για την αλλαγή στις πολιτικές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η επισφράγιση θα γίνει την επόμενη Κυριακή», είπε στους δημοσιογράφους.

Ο κ. Μπόλαρης ενημερώθηκε για την πορεία του δημοψηφίσματος σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘΕΥΑΠΣ +1,52% και υπογράμμισε: «Χθες εκδηλώθηκε μια αντισυνταγματική και παράνομη παρέμβαση από τον υπουργό Εσωτερικών, προκειμένου να εμποδιστεί ένα υποδειγματικό δημοψήφισμα. Το ότι είναι άτυπο δεν αφορά τους διοργανωτές αλλά αφορά το έλλειμμα της κυβέρνησης.

Ένα δημοψήφισμα που οργανώνεται από εθελοντές συμπολίτες μας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων, ένα δημοψήφισμα προκειμένου να εκφραστούν οι Θεσσαλονικείς για το μεγάλο κοινωνικό αγαθό, το νερό. Για να εκφραστεί η βούληση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘΕΥΑΠΣ +1,52%
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin. Το δημοψήφισμα γίνεται και θα υπάρχει η ελεύθερη έκφραση των Θεσσαλονικιών με ένα μεγάλο "όχι " στην ιδιωτικοποίηση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο