Άνοιξαν πυρ στο κοινοβούλιο

Ένοπλοι που εισέβαλαν στη Βουλή της Λιβύης τραυματίζοντας δεκάδες βουλευτές.

  • Real.gr
Άνοιξαν πυρ στο κοινοβούλιο
Ένοπλοι εισέβαλαν χθες το απόγευμα στο κοινοβούλιο της Λιβύης και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, αναγκάζοντας τους βουλευτές να διακόψουν τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία που ήταν σε εξέλιξη για την ανάδειξη του επόμενου πρωθυπουργού της χώρας.

Ένας εκπρόσωπος του Εθνικού Γενικού Κογκρέσου, ο Όμαρ Χμεϊντάν, είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τα πυρά. Οι ένοπλοι κατά τα φαινόμενα συνδέονται με έναν από τους ηττημένους υποψήφιους για τη θέση του πρωθυπουργού.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είδαν τους βουλευτές να φεύγουν τρέχοντας από το κτίριο.

"Ενοπλοι άνδρες εισέβαλαν στο Κογκρέσο. Δεν γνωρίζουμε το κίνητρο της επίθεσης. Διακόψαμε τις εργασίες και η ψηφοφορία αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα", είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο βουλευτής Τάχαρ Μόκνι.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v