Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες

Της δολοφονίας του 63χρονου επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη.

  • Real.gr
Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες
Στην αστυνομία της Αλεξανδρούπολης κρατείται ο ένας από τους δύο υπόπτους της δολοφονίας του 63χρονου επιχειρηματία, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Ο 43χρονος συλληφθείς, που συνεπλάκη με τον επιχειρηματία για να του αποσπάσει τον χαρτοφύλακα με τα χρήματα, είναι ομογενής από τη Γεωργία.

Οι αστυνομικοί, τον συνέλαβαν σε παραλιακή τοποθεσία κοντά στο σημείο που είχε εγκαταλειφθεί το δίκυκλο, με το οποίο διέφυγαν οι δύο δράστες. Στην κατοχή του βρέθηκαν και τα κλοπιμαία (περίπου 10.000 ευρώ).

Μέχρι τώρα αναζητείται και ένας Αλβανός συνεργός του, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ως δράστης της δολοφονίας.

Οι δράστες έστησαν ενέδρα θανάτου χθες το πρωί στον επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης, την ώρα που έφευγε από το σπίτι του και τού απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.


Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο