Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Η κυρία με τα λευκά»

Πρώην βοηθός του Μπερλουσκόνι συνελήφθη να μεταφέρει κοκαΐνη.

  • Real.gr
«Η κυρία με τα λευκά»
Η 32χρονη Φεντερίκα Γκαλιάρντι, γνωστή και ως «Η Κυρία με τα Λευκά», συνελήφθη χθες στο διεθνές αεροδρόμιο Λεονάρντο Ντα Βίντσι της Ρώμης καθώς μετέφερε 24 κιλά κοκαΐνη στη χειραποσκευή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται ότι ενεργούσε για λογαριασμό της Καμόρας, της ναπολιτάνικης μαφίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Η γυναίκα, πρώην υπάλληλος της περιφέρειας της Ρώμης, επέστρεψε στην Ιταλία με μια πτήση της Αλιτάλια από τη Βενεζουέλα και η ποσότητα κοκαΐνης αυτής βρέθηκε κατά την διάρκεια της έρευνας στις χειραποσκευές της.

Η Γκαλιάρντι είχε γίνει γνωστή ως «Η Κυρία με τα Λευκά» όταν είχε εμφανιστεί να βγαίνει από το αεροσκάφος του τότε πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ντυμένη στα άσπρα, κατά την άφιξη της ιταλικής αντιπροσωπείας στη Σύνοδο Κορυφής της Ομάδας των Οκτώ (G8) στον Καναδά το 2010.

Η ίδια φέρεται ότι υποστήριξε σε άνδρες της οικονομικής αστυνομίας πως «μου έστησαν παγίδα».

Η παρουσία της μεταξύ των μελών της κυβερνητικής αντιπροσωπείας της Ιταλίας είχε χαρακτηριστεί περίεργη.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ






ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v