Νέο επεισόδιο στην κόντρα Άδωνι-γιατρών

Η δημοσιοποίηση του ΦΕΚ για τη διαθεσιμότητα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού του ΕΟΠΥΥ νέο πεδίο αντιπαράθεσης.

  • Real.gr
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Άδωνι-γιατρών
Η δημοσιοποίηση του ΦΕΚ για τη διαθεσιμότητα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού του ΕΟΠΥΥ αποτέλεσε νέο πεδίο αντιπαράθεσης στην κόντρα του Αδωνι Γεωργιάδη με τους γιατρούς.

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε: «Από σήμερα έχουν 7 ημέρες οι γιατροί για να κάνουν την έγγραφη δήλωση αν θέλουν να έρθουν στο νέο σύστημα ή όχι. Και όσοι επιλέξουν να έρθουν στο νέο σύστημα, θα έχουν τον υπόλοιπο μήνα για να κάνουν τις διαδικασίες κλεισίματος του ιδιωτικού τους ιατρείου και να παρουσιάσουν κατά την ημέρα αναλήψεως των καθηκόντων τους στο ΠΕΔΥ ότι έχουν κάνει διακοπή εργασίας».

Ο γιατρός κ. Γεωργίνης ο οποίος υπηρετεί στη μονάδα υγείας του ΕΟΠΥΥ στον Αγιο Δημήτριο μιλώντας στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε στην πρόθεση να κρατήσουν ανοικτό το πολυϊατρείο ως κοινωνικό ιατρείο.


VIDEO5 από realmedialive
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v