Αιματηρές συγκρούσεις με 19 νεκρούς

(VIDEO) Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τουλάχιστον 19 αντάρτες σκοτώθηκαν σε μάχες στο Ντέιρ Έζορ.

  • Real.gr
Αιματηρές συγκρούσεις με 19 νεκρούς
Τουλάχιστον 19 αντάρτες σκοτώθηκαν την Κυριακή σε συγκρούσεις με τις κυβερνητικές δυνάμεις για τον έλεγχο του στρατιωτικού αεροδρομίου του Ντέιρ Έζορ, στην ανατολική Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. "Ο απολογισμός των συγκρούσεων αυξήθηκε στους 19 μάρτυρες", ανέφερε το Παρατηρητήριο.



Με βάση την ίδια πηγή, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σφοδρές συγκρούσεις μαίνονται εδώ και τρεις ημέρες ανάμεσα στους αντάρτες από τη μία πλευρά και στις κυβερνητικές δυνάμεις και τις δυνάμεις εθνικής άμυνας, μια συμπληρωματική πολιτοφυλακή, για τον έλεγχο του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Σύμφωνα με τον Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν, διευθυντή του Παρατηρητηρίου, οι αντάρτες κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο ενός τμήματος του Αλ Τζάφρα, ενός χωριού που βρίσκεται σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από το αεροδρόμιο και κατοικείται από υποστηρικτές του καθεστώτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v