Παγωμένες νύχτες, ζεστά μεσημέρια

(VIDEO) Ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες άνω των 10 βαθμών κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  • Real.gr
Παγωμένες νύχτες, ζεστά μεσημέρια
Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στο Αιγαίο και στη Θράκη όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν λίγες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε σήμερα. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.



Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -5 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 0 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και από 5 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στα νότια τοπικά μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις με πολύ κρύο και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Δευτέρα

Καιρός: στην ανατολική Θεσσαλία,την ανατολική Στερεά, την Εύβοια,την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες την Κρήτη και πρόσκαιρα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Ιονίου νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το βράδυ στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα βόρεια. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Τρίτη
Καιρός: στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και το βράδυ στα ορεινά της Κρήτης. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Τετάρτη
Καιρός: στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και στο αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Πέμπτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και την Πέμπτη στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά το πρωί και το βράδυ στα βόρεια θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v