ΑΝ.ΕΛ: Η συγκυβέρνηση βάζει δήθεν κόκκινες γραμμές...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, αναφέρθηκε...

  • Real.gr
ΑΝ.ΕΛ: Η συγκυβέρνηση βάζει δήθεν κόκκινες γραμμές...
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Αναλυτικά η δήλωση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ έχει ως εξής:


«Την ώρα που η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ με τον προϋπολογισμό προχωρά σε φοροληστρική πολιτική ενάντια στην ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, την ίδια στιγμή με ανέξοδους λεονταρισμούς βάζει δήθεν κόκκινες γραμμές στο ξεπάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, από την πρώτη στιγμή, έχουν ταχθεί υπέρ της πλήρους προστασίας της πρώτης κατοικίας για οφειλές, όχι μόνο προς τις τράπεζες, αλλά και προς το δημόσιο, τις ΔΕΚΟ, τους δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία».

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v