Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση

Η Γερουσία δεν αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας πιθανή συμφωνία για την άρση του αδιεξόδου στις ΗΠΑ.

  • Real.gr
Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση
Οι ηγέτες των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων στην αμερικανική Γερουσία συνεχίζουν την διαπραγμάτευση σχετικά με το σχέδιο νόμου που θα επιτρέπει την αύξηση του ορίου δανεισμού του αμερικανικού κράτους και θα παρέχει προσωρινή κρατική χρηματοδότηση, αλλά η συμφωνία δεν αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη (ώρα ΗΠΑ), ανέφεραν πηγές της αμερικανικής Γερουσίας.

Σύμφωνα με γερουσιαστές οι ηγετικές ομάδες Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων είναι κοντά στην επίτευξη της συμφωνίας, πάρα ταύτα υπάρχουν σημεία που πρέπει να διευθετηθούν.

Τόσο η Γερουσία όσο και η Βουλή των Αντιπροσώπων έχουν προγραμματιστεί συγκλίσεις σήμερα Τετάρτη όπου θα συζητηθεί οποιαδήποτε συμφωνία και αν επέλθει. Το Κογκρέσο αγωνίζεται επί σειρά ημερών να φτάσει σε συμφωνία πριν από την καταληκτική προθεσμία της Πέμπτης, όταν το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών έχει πει ότι θα ξεπεραστεί το νόμιμο όριο του δανεισμού της χώρας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v