Μετρά τις «πληγές» της η Καβάλα

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Ξεριζωμένα δέντρα και σκεπές κατοικιών, νεκρά ζώα που «κατέβασαν» οι χείμαρροι, πεσμένοι τοίχοι, κατεστραμμένα σπίτια συνθέτουν την εικόνα.

  • Real.gr
Μετρά τις «πληγές» της η Καβάλα
Τις «πληγές» της από τη χθεσινή νεροποντή μετράει η Καβάλα. Με το πρώτο φως της ημέρας, συνεργεία του Δήμου ξεκίνησαν μια μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο να αποκατασταθούν οι ζημιές, αλλά και να καθαριστούν οι δρόμοι.

Ξεριζωμένα δέντρα και σκεπές κατοικιών, φερτά υλικά σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, νεκρά ζώα που "κατέβασαν" οι χείμαρροι νερού, πεσμένοι τοίχοι, κατεστραμμένα σπίτια και σπασμένα κλαδιά συνθέτουν την εικόνα που αντίκρισαν οι κάτοικοι της πολής, σήμερα το πρωί.

Ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, κάνει λόγο για εκτεταμένες και πρωτοφανείς ζημιές από τη χθεσινή νεροποντή που συνοδεύτηκε από πολύ ισχυρούς ανέμους, που θύμιζαν ανεμοστρόβιλο.

Και στην Ξανθη

Η κακοκαιρία προκάλεσε μικρές ζημιές και στην πόλη της Ξάνθης, όπου σημειώθηκε κι εκτεταμένη διακοπή ρεύματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΦΩΤΟ: proininews.gr

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v