Συνάντηση Φούλε-Νίμιτς στη Ν.Υόρκη

Ο Επίτροπος, αρμόδιος για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συναντηθεί με τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας.

  • Real.gr
Συνάντηση Φούλε-Νίμιτς στη Ν.Υόρκη
Ο Επίτροπος, αρμόδιος για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) Στέφαν Φούλε θα συναντηθεί, σήμερα, στη Νέα Υόρκη με τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.

"Στο πλαίσιο των τακτικών του επαφών με τις ενδιαφερόμενες πλευρές, ο Επίτροπος Φούλε αναμένεται να συναντηθεί με τον Μάθιου Νίμιτς, τη Δευτέρα, στη Νέα Υόρκη" δήλωσε, σε μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, ο Πέταρ Στάνο, εκπρόσωπος του κ. Φούλε, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Όπως σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, η συνάντηση αυτή του κ. Φούλε με τον κ. Νίμιτς πραγματοποιείται τρεις εβδομάδες πριν από τη δημοσιοποίηση της ετήσιας έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ΠΓΔΜ (16 Οκτωβρίου).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v