ΚΚΕ: Θυσιάζονται χιλιάδες εργαζόμενοι

Ο λαός θα πληρώνει διαρκώς πιο ακριβά όλο και χειρότερες δημόσιες υπηρεσίες, σχολιάζει ο Περισσός για την διαθεσιμότητα στο Δημόσιο.

  • Real.gr
ΚΚΕ: Θυσιάζονται χιλιάδες εργαζόμενοι
Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε το ΚΚΕ με αφορμή την διαθεσιμότητα στο Δημόσιο. «Χιλιάδες εκπαιδευτικοί, υγειονομικοί και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι τίθενται σε «διαθεσιμότητα», παίρνοντας αυτόματα το δρόμο της απόλυσης» ανέφερε το ΚΚΕ.

«Καμία δικαιολογία της κυβέρνησης δεν μπορεί να εξωραΐσει το γεγονός ότι χιλιάδες εργαζόμενοι θα θυσιαστούν στο βωμό των ευρωενωσιακών της δεσμεύσεων και της εξυπηρέτησης των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, ούτε να κρύψει ότι όλος ο λαός θα πληρώνει διαρκώς πιο ακριβά για όλο και χειρότερες δημόσιες υπηρεσίες» κατέληξε το ΚΚΕ.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο