Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην πρώτη γραμμή ο «Σουλεϊμάν»

Για δεύτερη συνεχή ημέρα ο τηλεοπτικός «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»...

  • Real.gr
Στην πρώτη γραμμή ο «Σουλεϊμάν»
Για δεύτερη συνεχή ημέρα ο τηλεοπτικός «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», ο Τούρκος ηθοποιός Χαλίτ Εργκέντς βρέθηκε σε πορεία διαμαρτυρίας στην πλατεία Ταξίμ.

Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε μέσω Twitter ο δημοφιλής ηθοποιός απεικονίζεται να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μαζί με πολίτες που κρατούνται χέρι-χέρι, φωνάζοντας συνθήματα κατά της βίαιης καταστολής των διαδηλωτών.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Εργκέντς απαθανατίστηκε συντροφιά με τη σύζυγό του, Μπεργκιουζάρ Κορέλ, να φορούν στο πρόσωπο φουλάρια για να προστατευθούν από τα δακρυγόνα, ενώ συμμετείχαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΠΗΓΗ: protothema.gr
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v