Τραγωδία στις Σέρρες

Ένας 52χρονος έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του...

  • Real.gr
Τραγωδία στις Σέρρες
Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή Βισαλτίας των Σερρών. Για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους, 52χρονος έχασε τον έλεγχο του αγροτικού μηχανήματος και έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το τρακτέρ που οδηγούσε και να να τον καταπλακώσει.

Το δυστύχημα έγινε γνωστό σήμερα το μεσημέρι, όταν συγγενείς του 52χρονου αντιλήφθηκαν ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής, από το απόγευμα της Παρασκευής.
 
Στο σημείο που βρέθηκε το τρακτέρ και ο άτυχος άνδρας έσπευσαν οι αρμόδιες αρχές ,ήταν,όμως, πλέον αργά καθώς, όπως διαπιστώθηκε το μοιραίο συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v