Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επέστρεψε νικητής ο 15χρονος

Ο 15χρονος, ο μαθητής που με τη γενναία μάχη του συγκίνησε το πανελλήνιο, επέστρεψε στην Πάτρα το πρωί της Πέμπτης.

  • Real.gr
Επέστρεψε νικητής ο 15χρονος
Ο 15χρονος, ο μαθητής που με τη γενναία μάχη του συγκίνησε το πανελλήνιο, επέστρεψε στην Πάτρα το πρωί της Πέμπτης με αεροσκάφος μέσω Αράξου και βρίσκεται στο σπίτι του όπου θα παραμείνει για αρκετές μέρες μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

Ο μαθητής είναι ευδιάθετος, επικοινωνεί με φίλους του, και ευχαριστεί όλους όσοι τον βοήθησαν, ενώ οι γονείς του είναι ενθουσιασμένοι και ευχαριστούν το θεό που τους έφερε πίσω γερό και γεμάτο ζωντάνια το γιο τους, τόσο γρήγορα όσο δεν το περίμενε κανείς.


ΠΗΓΗ: thebest.gr
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v