Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύμμαχοι του Τσάβες συγχαίρουν τον Μαντούρο

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Κίρχνερ και ο ομόλογός της του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα συνεχάρησαν τον Νικόλας Μαντούρο.

  • Real.gr
Σύμμαχοι του Τσάβες συγχαίρουν τον Μαντούρο
Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Κίρχνερ και ο ομόλογός της του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα συνεχάρησαν τον Νικόλας Μαντούρο, δελφίνο του πρώην συμμάχου τους στη περιοχή Ούγκο Τσάβες, για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες στη Βενεζουέλα. "Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο Νίκολας Μαντούρο. Αιώνια μνήμη και ευγνωμοσύνη στον φίλο και σύντροφο Ούγκο Τσάβες", γράφει στο λογαριασμό της στο Twitter η πρόεδρος της Αργεντινής.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin "Πάνω από την Αμαζονία, συγχαρητήρια στον Νίκολας Μαντούρο, στο λαό της Βενεζουέλας και στην μπολιβαριανή επανάσταση. Ζήτω η μεγάλη πατρίδα!", γράφει στο Twitter ο Κορέα από το αεροσκάφος που τον μετέφερε στην Ευρώπη, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Με ποσοστό 50,76% των ψήφων ο προσωρινός πρόεδρος της χώρας Νίκολας Μαντούρο επικράτησε με μικρή διαφορά του αντιπάλου του, κυβερνήτη Ενρίκε Καπρίλες που έλαβε ποσοστό 49,07%, στις εκλογές που διεξήχθησαν λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του Τσάβες στις 5 Μαρτίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v