Επίθεση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για την Ιερισσό

Ότι πυροδοτεί τη βία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Συγγρού με αφορμή τις συλλήψεις στην Ιερισσό για τα μεταλλεία χρυσού.

  • Real.gr
Επίθεση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για την Ιερισσό
Σφοδρά πυρά στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Συγγρού με αφορμή τις συλλήψεις στην Ιερισσό για τα μεταλλεία χρυσού.

«Με την ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι είναι εκείνος που όπλισε τα χέρια όσων έκαψαν περιουσίες και επεχείρησαν να πυρπολήσουν ζωντανούς συμπολίτες τους!» ανέφερε σε ανακοίνωση η ΝΔ.

«Από τη μία πυροδοτεί τη βία και από την άλλη μιλάει για “τρομοσόου”…
Επιτέλους, ο ΣΥΡΙΖΑ ας σταματήσει να υπερασπίζεται, αποκλειστικά και μόνο όσους βαρύνονται με κακουργήματα και άνομες πράξεις» υπογράμμισε η ΝΔ

«Και ας μας πει: Πώς, στο δικό του κόσμο, φαντάζεται τη σύλληψη -παρουσία εισαγγελέα- εκείνων που με ποινική δίωξη βαρύνονται με δέκα κακουργήματα;» κατέληξε η ΝΔ.


Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin ΣΥΡΙΖΑ: Επίδειξη αυταρχισμού

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v