Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγνοούνται τρεις τουρίστες

Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης γερμανών τουριστών στον ποταμό Σελινούντα.

  • Real.gr
Αγνοούνται τρεις τουρίστες
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην Αστυνομία και στις αρμόδιες Αρχές της Περιφέρειας για τον εντοπισμό και τη διάσωση τριών Γερμανών τουριστών οι οποίοι αγνοούνται στον ποταμό Σελινούντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes η ομάδα των έξι τουριστών από την Γερμανία, έκανε καγιάκ στον ποταμό, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ανετράπη το καγιάκ τους και βρέθηκαν μέσα στα ορμητικά νερά του ποταμού. Οι Αρχές ενημερώθηκαν γύρω στις 8.30 σήμερα το πρωί και από εκείνη την ώρα έχει ξεκινήσει επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης των τριών εκ των έξι ατόμων.

Οι τρεις πρώτοι βγήκαν μόνοι τους στην ξηρά και άμεσα έσπευσαν κοντά στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών και από εκεί επικοινώνησαν με τις Αρχές μέσω του "112".

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και οι αρμόδιοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v