Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να κληθεί»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι πρέπει να κληθεί και ο Παπανδρέου στην προανακριτική επιτροπή.

  • Real.gr
«Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να κληθεί»
«Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να κληθεί και πολλοί άλλοι, όπως είχαμε ζητήσει ήδη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να έρθουν να καταθέσουν» σημείωσε, σχετικά με το αν πρέπει να κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός στην Προανακριτική Επιτροπή, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφερόμενος στην πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής που καταθέτει το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε τους λόγους για τους οποίους βάζει η Κουμουνδούρου στο «κάδρο» τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Όπως ανέφερε, είναι: «παράβαση καθήκοντος, υπεξαγωγή εγγράφου και ότι ως προϊστάμενος του Υπουργείου Οικονομικών δεν έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες για να υπάρξουν τα αντίστοιχα φορολογικά έσοδα στη βάση φορολογικών παραβάσεων που θα υπήρχαν αν γινόταν ο έλεγχος».

Για το θέμα του πετρελαίου και των προβλημάτων που προκαλεί η αιθαλομίχλη επεσήμανε ότι «αν δεν υπάρξει, αυτή την στιγμή, τάχιστα μια απόφαση μείωσης των φόρων στο πετρέλαιο και ταυτόχρονα παγώματος της αύξησης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, φοβάμαι παρά πολύ ότι θα ζήσουμε καταστάσεις που η χώρα μας τουλάχιστον έχει να δει από τα χρόνια της Κατοχής».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v