Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο επίκεντρο ο Πειραιάς

Παρουσία του Πρωθυπουργού θα τελεστεί στο μεγάλο λιμάνι της χώρας ο Καθαγιασμός των υδάτων. Το Real.gr θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

  • Real.gr
Στο επίκεντρο ο Πειραιάς
Για πρώτη φορά ο Αντώνης Σαμαράς θα παραστεί ως Πρωθυπουργός στην τέλεση του αγιασμού των υδάτων. Επίκεντρο και φέτος θα είναι ο Πειραιάς και ήδη από το δήμαρχο της πόλης Β. Μιχαλολιάκο υπάρχει ιδιαίτερη κινητοποίηση με αφορμή την παρουσία του Αντώνη Σαμαρά. Το Real.gr σε ζωντανή μετάδοση θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις και το κλίμα στο πρώτο λιμάνι της χώρας.

Εκτός από τον Πρωθυπουργό παρόντες θα είναι υπουργοί όπως ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος που εκλέγεται στον Πειραιά και βουλευτές των κομμάτων. Στον Καθαγιασμό των υδάτων θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ενώ το λιμενικό έχει φροντίσει ήδη για το σημαιοστολισμό των πολεμικών πλοίων αλλά και του στησίματος της εξέδρας των επισήμων.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η καθιερωμένη δεξίωση στο δημαρχείο όπου εκεί ο Β. Μιχαλολιάκος αναμένεται να υποδεχθεί όλα τα επίσημα πρόσωπα προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για την σημερινή ημέρα.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v