Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαν κύριος... λήστεψε τράπεζα

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε, το πρωί, σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή Γιόφυρος του Ηρακλείου.

  • Real.gr
Σαν κύριος... λήστεψε τράπεζα
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε, το πρωί, στο υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στην περιοχή Γιόφυρος του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δράστης, που φορούσε κοστούμι και κράνος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στην τράπεζα και με την απειλή όπλου απέσπασε από το ταμείο περίπου 10.000 ευρώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού και εξαφανίστηκε προς την περιοχή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Οι αστυνομικές αρχές κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας.



Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v