Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Για «ληξιαρχική πράξη γέννησης» έκανε λόγο ο Αμπάς

Ο πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς καλεί τον ΟΗΕ να υπογράψει τη «ληξιαρχική πράξη γέννησης» ενός παλαιστινιακού Κράτους.

  • Real.gr
Για «ληξιαρχική πράξη γέννησης» έκανε λόγο ο Αμπάς
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς κάλεσε τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να υπογράψει τη «ληξιαρχική πράξη γέννησης» ενός παλαιστινιακού Κράτους με την παραχώρηση σε αυτό του καθεστώτος του κράτους-παρατηρητή στα Ηνωμένα Έθνη.

«Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καλείται σήμερα να εκδώσει μια ληξιαρχική πράξη γέννησης του Κράτους της Παλαιστίνης», δήλωσε προς τις 193 χώρες-μέλη πριν από την ψηφοφορία. Τόνισε επίσης ότι η ψηφοφορία αποτελεί «την τελευταία ευκαιρία για να διασωθεί η λύση των δύο κρατών» (το Ισραήλ και ένα παλαιστινιακό κράτος) και υποσχέθηκε να «προσπαθήσει να αναβιώσει τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις».

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v