Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Τελ Αβίβ

Σειρήνες ήχησαν στο Τελ Αβίβ, ενώ αμέσως μετά ακούστηκε και μια έκρηξη, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

  • Real.gr
Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Τελ Αβίβ
Σειρήνες ήχησαν στο Τελ Αβίβ, ενώ αμέσως μετά ακούστηκε και μια έκρηξη, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες

Σειρήνες ήχησαν σήμερα στο Τελ Αβίβ, προειδοποιώντας για πυραυλική επίθεση κατά της πόλης, ενώ αμέσως μετά ακούστηκε και μια έκρηξη, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Ένα σύννεφο καπνού φάνηκε στον ουρανό πάνω από τα νότια προάστια του Τελ Αβίβ, όπου βρίσκεται το εμπορικό κέντρο του Ισραήλ. Ο Ισραηλινός Ραδιοσταθμός μετέδωσε ότι μια συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων, τύπου "Iron Dome", αναχαίτισε τον πύραυλο στον αέρα.

Η Ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε ότι εκτόξευσε έναν πύραυλο προς την πόλη αυτή, η τρίτη τέτοια επίθεση αφότου το Ισραήλ εξαπέλυσε την αεροπορική του επίθεση στον θύλακο αυτό την Τετάρτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v