Χωρίς τράπεζες 6 και 7 Νοεμβρίου

Και οι τραπεζοϋπάλληλοι στην 48 απεργία που που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ

  • Real.gr
Χωρίς τράπεζες 6 και 7 Νοεμβρίου
Τη συμμετοχή του κλάδου των τραπεζοϋπαλλήλων στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ στις 6 και 7 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ).

Ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων θα συμμετέχει και στις αγωνιστικές δράσεις, που αποφάσισε η ΓΣΕΕ και πιο συγκεκριμένα στα εξής:

- Στη 48ωρη γενική απεργία την Τρίτη και Τετάρτη, 6 και 7 Νοέμβρη 2012.

- Στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων την Τρίτη 6/11, στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως.

- Στο απεργιακό συλλαλητήριο των συνδικάτων την Τετάρτη 7/11 στις 17:00 στο Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Η ΟΤΟΕ τονίζει ότι οι εργαζόμενοι στις τράπεζες μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, απαιτούν την καταψήφιση των μνημονιακών μέτρων. «Απαιτούμε μία άλλη πολιτική, με άλλα χαρακτηριστικά, που θα δίνει πραγματική διέξοδο για την κοινωνία, για την οικονομία, για τον άνθρωπο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ομοσπονδία των τραπεζοϋπαλλήλων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v