Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υψηλοί τόνοι πριν από την σύσκεψη

ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ φόρεσε τον αντιμνημονιακό μανδύα, τον οποίο πέταξε αυτομάτως όταν έγινε ξανά Κυβέρνηση». ΝΔ: «πρέπει όλοι να δείχνουν υπευθυνότητα και να προσέχουν και την κάθε τους λέξη».

  • Real.gr
Υψηλοί τόνοι πριν από την σύσκεψη
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε με δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, καθώς ανέφερε πως «δεν προσέφερε καμία βοήθεια στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και δεν αναγνώρισε ποτέ τις τεράστιες ευθύνες της Κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, που εκτόξευσε το χρέος».

Η κ. Γεννηματά τόνισε πως η ΝΔ «φόρεσε τον αντιμνημονιακό μανδύα, τον οποίο πέταξε αυτομάτως όταν έγινε ξανά Κυβέρνηση» και συμπλήρωσε ότι «είναι ο ίδιοι άνθρωποι που, με τα “Ζάππειο Ι, ΙΙ και ΙΙΙ” έδωσαν ψεύτικες ελπίδες στους πολίτες. Αρκεί μια σύγκριση αυτών που είπαν πέρυσι και αυτών που είπαν φέτος στη ΔΕΘ. Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε με το παρελθόν απλά με δυο λέξεις: ουδείς αναμάρτητος. Ας κοιτάξει το μέλλον».

Επίσης, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είπε πως «η Κυβέρνηση θα πρέπει να βρει τώρα έστω 2 δισεκατομμύρια από τα ισοδύναμα μέτρα των 18 δισεκατομμυρίων, που παρουσίασε ο κ. Σαμαράς ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ζάππειο» ενώ προέτρεψε τον πρωθυπουργό να «καλέσει τους Υπουργούς και να τους ζητήσει να καταθέσουν συγκεκριμένα σχέδια για την εξοικονόμηση πόρων στον τομέα ευθύνης τους».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε απάντηση ερώτησης δημοσιογράφου, σχετικά με τη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κας Φώφης Γεννηματά, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, πρέπει όλοι να δείχνουν υπευθυνότητα και να προσέχουν και την κάθε τους λέξη».
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v