Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιδιώνυμο αδίκημα η κουκούλα

Αυστηροποιούνται και πάλι οι ποινές σε όσους φορούν κουκούλα σε πορεία ή συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

  • Real.gr
Ιδιώνυμο αδίκημα η κουκούλα
Αυστηροποιούνται και πάλι οι ποινές σε όσους φορούν κουκούλα σε πορεία ή συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η προεκλογική δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά θα έρθει σύντομα σε νομοσχέδιο και μάλιστα σε Κώδικα για το καθεστώς υπό το οποίο θα επιτρέπονται οι πορείες. Αυτό ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, λέγοντας πως η πρόταση αυτή θα τεθεί και στους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, δηλαδή να θεσπιστεί ως ιδιώνυμο αδίκημα η συμμετοχή και μόνος κουκουλοφόρων στις διαδηλώσεις.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, βέβαια, για να αποφευχθούν «παρεξηγήσεις», αποσαφήνισε πως με τον όρο «κουκούλα» δεν εννοεί την κουκούλα του τζάκετ ή του μπουφάν, αλλά την ειδικά κατασκευασμένη κουκούλα για να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου αυτού που τη φορά.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v