Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Θα τηρήσουμε το νόμο»

«Αν η ελληνική κοινωνία επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές, θα πάμε σε μία ζούγκλα», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

  • Real.gr
«Θα τηρήσουμε το νόμο»
«Η τήρηση της νομιμότητας είναι υπέρ πάντων» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ενώ αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στη Ραφήνα είπε ότι «αν η ελληνική κοινωνία επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές, θα πάμε σε μία ζούγκλα. Εκεί αυτός που υφίσταται την αδικία είναι ο αδύναμος».

Σχετικά με την απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ να αφαιρεθούν από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι αστυνομικοί που είχαν διατεθεί για τη φύλαξη τους, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως υπάρχει πλαίσιο προστασίας των βουλευτών την ώρα που εφαρμόζουν τα βουλευτικά τους καθήκοντα, όχι όμως για να αυθαιρετούν.

«Το κράτος δικαίου και η δημοκρατία έχουν απαντήσεις», τόνισε ο Νίκος Δένδιας και σημείωσε πως θα πρέπει να τηρηθεί ο νόμος. Σε ερώτηση για το εάν θεωρεί πως υπάρχουν διασυνδέσεις ανάμεσα σε αστυνομικούς και μέλη της Χρυσής Αυγής, ανέφερε ότι δεν του προκύπτει κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v