Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύλληψη για χρέη προς το Δημόσιο

Για ληξιπρόθεσμες οφειλές συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 55χρονος διαχειριστής επιχείρησης γουναρικών και δερμάτινων ειδών.



  • Real.gr
Σύλληψη για χρέη προς το Δημόσιο
Για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, που προσεγγίζουν τα 3,5 εκατ. ευρώ, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 55χρονος διαχειριστής επιχείρησης γουναρικών και δερμάτινων ειδών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το χρέος του συλληφθέντα, η επιχείρηση του οποίου εδρεύει στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, ανέρχεται σε 3.496.979,35 ευρώ και αφορά το χρονικό διάστημα από το Φεβρουάριο του 2004 έως το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Ο 55χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v