Παγωτό με σόγια για τη ζέστη

Η σάλτσα σόγιας δεν χρησιμοποιείται πλέον μόνο για το σούσι.

  • Real.gr
Παγωτό με σόγια για τη ζέστη
Η σάλτσα σόγιας δεν χρησιμοποιείται πλέον μόνο για το σούσι. Τουλάχιστον αυτό προτείνει μια ιαπωνική εταιρεία ζαχαροπλαστικής η οποία παρασκευάζει σου (το γνωστό γλύκισμα) γεμιστό με παγωτό με γεύση σόγιας.

Και μάλιστα η πώληση των σου είναι για καλό σκοπό: τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν για τις ανάγκες της πόλης Ρικουζεντακάτα στην βορειοανατολική Ιαπωνία, η οποία σχεδόν σβήστηκε από τον χάρτη ύστερα από τον σεισμό και το τσουνάμι της 11 Μαρτίου 2011.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Το παγωτό μοιάζει με βανίλια αλλά έχει μια χαρακτηριστική αλμυρή γεύση και μια ελαφριά γεύση από καρύδι. Τα σου παγωτού με σόγια κοστίζουν 1,22 στερλίνες το καθένα (150 γεν), ενώ το παγωτό σόγιας κοστίζει 250 γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v