Πορεία στο Χαϊδάρι

(VIDEO) Περίπου 400 εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά βγήκαν στους δρόμους και έκαναν πορεία από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης μέχρι το δημαρχείο Χαϊδαρίου.

  • Real.gr
Πορεία στο Χαϊδάρι
Περίπου 400 εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά βγήκαν στους δρόμους και έκαναν πορεία από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης μέχρι το δημαρχείο Χαϊδαρίου.



Με σύνθημα: «Όταν το άδικο μας πνίγει, ο αγώνας είναι υποχρέωση» οι εργαζόμενοι πορεύτηκαν από την εθνική οδό, κλείνοντας το ρεύμα προς Αθήνα για αρκετή ώρα, μέχρι το δημαρχιακό μέγαρο όπου θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου.

Οι εργαζόμενοι ζητούν, μεταξύ άλλων, την άρση του μέτρου της εκ περιτροπής εργασίας το οποίο επεκτάθηκε από τη διοίκηση της εταιρείας και για τους επόμενους δύο μήνες και έχει ως αποτέλεσμα περίπου 1000 να απασχολούνται μόλις 1 ή 2 φορές την εβδομάδα.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v