Έτοιμος να μιλήσει ο Ν.Ζήγρας

Ενώπιον του ανακριτή για συμπληρωματική απολογία αναμένεται να βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο εξάδελφος του Α.Τσοχατζόπουλος που είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

  • Real.gr
Έτοιμος να μιλήσει ο Ν.Ζήγρας
Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει την ερχόμενη εβδομάδα ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλος, που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

Ο Νίκος Ζήγρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να δώσει συμπληρωματική απολογία και να καταθέσει στοιχεία για την εμπλοκή του στην υπόθεση στον ανακριτή, Γαβριήλ Μαλλή.

Μέχρι σήμερα ο εξάδελφος του πρώην υπουργού που θεωρείται το «δεξί χέρι» του στη διαδρομή των χρημάτων από τις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων είχε αρνηθεί να πει οτιδήποτε. Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά τη σύλληψη του τον περασμένο Απρίλιο είχε δώσει τυπική απολογία στον ανακριτή. Ωστόσο, ο Νίκος Ζήγρας αυτή τη φορά θα κληθεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή για τον ρόλο του στην υπόθεση.

Την ίδια στιγμή τόσο ο εξάδελφος του πρώην υπουργού όσο και ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας Γ. Σαχπατζίδης υπέβαλαν αίτηση για να αποφυλακιστούν.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v