Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άρχισε την αντιπολίτευση ο Αλ.Τσίπρας

Έκλεισε την πόρτα στη συνεργασία με τη ΝΔ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι τα μέτρα λιτότητας στερούνται λαϊκής νομιμοποίησης.

  • Real.gr
Άρχισε την αντιπολίτευση ο Αλ.Τσίπρας
Έκλεισε την πόρτα στη συνεργασία με τη ΝΔ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι τα μέτρα λιτότητας στερούνται λαϊκής νομιμοποίησης.

Στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΝΔ τον οποίο συνεχάρη αλλά του τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να μετέχει στη κυβέρνηση.  «Θα κάνουμε υπεύθυνη και μαχητική αντιπολίτευση» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του από τη Κουμουνδούρου. 

«Η κυβέρνηση στα μεγάλα θέματα δεν μπορεί πια να προχωρά ερήμιν του λαού. Δεν μπορεί να προχωρά σε μία πολιτική που βρίσκεται δεδομένα πια σε δυσαρμονία με τη λαϊκή βούληση. Θα δικαιωθούμε από τις εξελίξεις» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Αναφέρθηκε στον εκλογικό αγώνα που έδωσε ο ίδιος και το κόμμα του. «Ανοίξαμε δρόμο στην ελπίδα με πείσμα και αυταπάρνηση. Ωστόσο, υπήρξε ανίερη συμμαχία δυνάμεων εντός και εκτός των τειχών της χώρας» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v