Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατσουράνης: «Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα»

Συνέντευξη στην Πολωνική εφημερίδα «Przegladu Sportowego» παραχώρησε ο Κώστας Κατσουράνης και μίλησε για την Εθνική ομάδα.

  • Real.gr
Κατσουράνης: «Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα»
Συνέντευξη στην Πολωνική εφημερίδα «Przegladu Sportowego» παραχώρησε ο Κώστας Κατσουράνης και μίλησε για την Εθνική ομάδα.

«Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα», είναι ο τίτλος της συνέντευξης, στην οποία ο διεθνής μέσος επισημαίνει: «Προσπαθούμε να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην επίθεση και στην άμυνα. Πάντως είναι βέβαιο ότι ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να μην δεχθούμε γκολ. ΚΙ αυτό διότι έχουμε σπουδαίους παίκτες στην επίθεση που μπορούν να σκοράρουν».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα έχει πετύχει δεκατέσσερα γκολ στα προκριματικά και έχει δεχθεί πέντε, ο Κώστας Κατσουράνης απάντησε: «Η δύναμή μας είναι το ομαδικό πνεύμα. Γι¨αυτό μπορούν όλοι να σκοράρουν, ακόμα και οι μέσοι και οι αμυντικοί».

Μάλιστα ο Κατσουράνης εξηγεί ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί επιθετικά: «Παλαιότερα αυτό μας προβλημάτιζε. Τώρα αυτόι έχει αλλάξει. Προσπαθούμε να παίξουμε διαφορετικά».

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v