Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Mobile Technology χορηγός σε συνέδριο

Η Mobile Technology είναι χορηγός του συνεδρίου «LOGISTICS REBUILDING: 15 + 5 case studies» που διοργανώνεται από το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της εταιρείας συμβούλων Planning στις 29 Μαϊου.

Η Mobile Technology χορηγός σε συνέδριο
Η Mobile Technology είναι χορηγός του συνεδρίου «LOGISTICS REBUILDING: 15 + 5 case studies» που διοργανώνεται από το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της εταιρείας συμβούλων Planning στις 29 Μαϊου στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport.

Θα παρουσιαστούν case studies αναδιοργάνωσης και αναδόμησης της εφοδιαστικής αλυσίδας από την ελληνική βιομηχανία και το εμπόριο από εταιρείες όπως BEIERSDORF HELLAS, COCA COLA 3E, ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΗΡΕΑ, ELBISCO, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ, DSGi SOUTH EAST EUROPE (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ELECTROWORLD), Frigoglass
, ΟΜΙΛΟΣ Αλουμύλ, Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, MARS HELLAS, ΒΙΒΕΧΡΩΜ, BMW HELLAS, PROCTER & GAMBLE, Π.Γ. Νίκας, TASTY FOODS PEPSICO, MSD AΦΒΕΕ, ASTRA ZENECA, Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ.

Case studies θα παρουσιάσουν επίσης προμηθεύτριες εταιρείες προϊόντων, υπηρεσιών και συστημάτων σχετικών με τα Logistics: JUNGHEINRICH HELLAS, DELATOLAS EXPRESS CARGO, SYNERGY, METRON LOGISTICS, DEXION – PEBRO HELLAS, RETAIL@LINK.

Η Mobile Technology θα υποδεχτεί τους συνεργάτες της και το κοινό στο περίπτερο της εταιρίας, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Mobile Technology.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v