Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμπλοκή στου Ζωγράφου

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και ληστών πιτσαρίας στου Ζωγράφου.

  • Real.gr
Συμπλοκή στου Ζωγράφου
Ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ με τέσσερις ληστές έγινε γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, ύστερα από ληστεία σε πιτσαρία στην οδό Κουσίδου, στου Ζωγράφου.

Οι δράστες οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, εισέβαλαν στην πιτσαρία και άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Την ώρα που έβγαιναν από το κατάστημα, περνούσε από το σημείο μια περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ, και συγκεκριμένα τέσσερις αστυνομικοί με δύο μοτοσικλέτες, οι οποίοι είδαν τους ληστές.

Οι δράστες όμως πυροβόλησαν με τα καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι προσπάθησαν να καλυφθούν και κατάφεραν να διαφύγουν.
Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε τραυματισμός.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων ληστών.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v