"Στο τέλος θα είμαστε νικητές"

(VIDEO) Δηλώσεις έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά το πέρας της παρέλασης για την 25η Μαρτίου.

  • Real.gr
Στο τέλος θα είμαστε νικητές
Μετά το πέρας της παρέλασης ο Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμά του για το εορτασμό της 25ης Μαρτίου, τόνισε ότι «στις πιο κρίσιμες στιγμές αυτός ο ελληνικός λαός έδειξε τη δύναμή του, την ψυχή του, το θάρρος του και την αποφασιστικότητά του να πετύχει τους στόχους που βάζει» κι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στο τέλος οι Έλληνες θα είναι νικητές.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στους αγώνες των Ελλήνων το 1821 κι έκανε έναν παραλληλισμό με το σήμερα. «Και σήμερα θα πετύχουμε, με ομόνοια και σύμπνοια. Δεν θα λυγίσουμε για να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια αυτού του λαού που πολλές φορές δεν αξίζει αυτής της ευρωπαϊκής συμπεριφοράς».


Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v