«Πιο σημαντικά τα δικά μας λάθη»

Στην έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης απέδωσε την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

  • Real.gr
«Πιο σημαντικά τα δικά μας λάθη»
Στην έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης απέδωσε την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, προπονητής του Παναθηναϊκού: "Χάσαμε το ματς από λάθος διαχείριση των φάουλ μας".

"Είχα πει πριν από δύο ημέρες ότι το σημερινό ματς θα ήταν διαφορετικό και έτσι έγινε", ήταν το αρχικό σχόλιο του κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης. "Η ενέργεια μας δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με της πρώτης αναμέτρησης. Δεν πιέσαμε πολύ την μπάλα. Στην πρώτη περίοδο από τους 20 πόντους, που πέτυχαν, οι 11 ήταν χωρίς φάουλ και ενώ είχαμε 3 ομαδικά φάουλ. Σκόραραν 11 εύκολους πόντους, ενώ είχαμε ένα φάουλ να δώσουμε". "Αν δεν πιέζεις την μπάλα, ενώ έχεις φάουλ να δώσεις, σημαίνει έλλειψη συγκέντρωσης και βούλησης", υπογράμμισε ο "Ζοτς".

"Στην πιο δύσκολη περίοδο, που είχαν εκείνοι το πλεονέκτημα των φάουλ, γυρίσαμε το ματς και μπορούσαμε να νικήσουμε και στην παράταση", συνέχισε ο Ομπράντοβιτς. "Ως ομάδα και παίκτες έχουμε κατάλληλη εμπειρία για να αποδίδαμε καλύτερα στην παράταση. Είπα στους παίκτες ότι χάσαμε τον αγώνα από λάθος διαχείριση των φάουλ και όχι γιατί η Μακάμπι έπαιξε καλύτερα. Εμείς διαχειριστήκαμε λάθος το ματς. Σε σειρά πλέι οφ είναι δύσκολο να παίζεις δύο συνεχόμενα ματς καλά".

"Θα πάμε στο Τελ Αβίβ να το παλέψουμε και έχοντας υπό όψη μας ότι έχουμε ποιότητα και εμπειρία για να νικήσουμε", έδωσε το σύνθημα της ανασύνταξης ο προπονητής του Παναθηναϊκού. "Συγχαρητήρια στην Μακάμπι που έδειξε ότι έχει χαρακτήρα και επιβεβαίωσε ότι είχαμε πει πως είναι μεγάλη ομάδα. Πάλεψαν οι παίκτες, παρά τα λάθη μας. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική".

Ολοκληρώνοντας ο Ομπράντοβιτς είπε για την τελευταία φάση της παράτασης: "Στην τελευταία φάση έγινε προφανώς φάουλ στον Σαρούνας. Αυτό απλά και μόνο το λέω για να ξέρουμε τι έγινε. Είναι τραγικό ότι δεν το σφύριξε ο διαιτητής παρότι βρισκόταν σε δύο μέτρα απόσταση. Εμείς ξέρουμε ότι κάναμε λάθη και σε αυτό επιμένουμε. Πιο σημαντικά ήταν τα λάθη τα δικά μας παρά ένα λάθος διαιτησίας".

ΠΗΓΗ:
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedinwww.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v