Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις από την ΠΝΟ

Για δεύτερη ημέρα παραμένουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια. Η πρώτη 48ωρη απεργία λήγει αύριο το πρωί, ωστόσο, η Ομοσπονδία των ναυτεργατών συνεδριάζει το μεσημέρι για να αποφασίσει τη συνέχιση της.

  • Real.gr
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις από την ΠΝΟ
Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας είναι για δεύτερη ημέρα τα πλοία, καθώς οι ναυτεργάτες πραγματοποιούν 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Η απεργία λήγει αύριο στις 6 το πρωί, αλλά η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει σήμερα το μεσημέρι πριν εκπνεύσει η απεργία, προκειμένου να αποφασίσει και νέα 48ωρη. Στις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ συμμετέχουν, επίσης, οι εργαζόμενοι του ΝΑΤ (Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο) και του Οίκου Ναύτου.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v