Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουλγαρία: O πρωθυπουργός που έγινε... σοκολάτα!

Διαβάστε ποιος πρωθυπουργός έδωσε τη συγκατάθεσή του να κυκλοφορήσει στην αγορά σοκολάτα που φέρει το όνομα του

  • Real.gr
Βουλγαρία: O πρωθυπουργός που έγινε... σοκολάτα!
Βουλγαρική εταιρία κυκλοφόρησε στην αγορά σοκολάτα που φέρει το όνομα του πρωθυπουργού της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ, αλλά και τη μορφή του, στη συσκευασία της.

Βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, μάλιστα, ότι η σοκολάτα "Μπόικο Μπορίσοφ" γνωρίζει μεγάλη εμπορική επιτυχία στην πόλη Βέλικο Τίρνοβο, απ' όπου ξεκίνησε το "πλασάρισμά" της.

Τη σοκολάτα, που έχει βάρος 50γρμ. Και στοιχίζει 0,32 λέβα (περίπου 0,16 ευρώ) παρασκευάζει εταιρία στην πόλη Λιάσκοβετς, ιδιοκτησίας ενός Βούλγαρου πρώην διαιτητή με διεθνή καριέρα, του Ίτσκο Λόζεφ.

Παλαιότερα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το "Sofia News Agency", η εταιρεία του Λόζεφ είχε κυκλοφορήσει σοκολάτα ,ε το όνομα και τη μορφή της θρυλικής μορφής του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, του Χρίστο Στόιτσκοφ.

Και άλλοι Βούλγαροι παραγωγοί σοκολατοειδών έχουν "επιστρατεύσει" φανταχτερά ή περίεργα ονόματα για τα προϊόντα τους, προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή του αγοραστικού κοινού. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η φθηνή γκοφρέτα "Κρίση", που παραπέμπει στην οικονομική κρίση.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο LinkedinΣύμφωνα με πληροφορίες της Βουλγαρικής Εθνικής Ραδιοφωνίας, ο ίδιος ο κ. Μπορίσοφ ενημερώθηκε για το προϊόν και έδωσε τη συγκατάθεσή του για την κυκλοφορία του στην αγορά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v