Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι εκλογές τους φέρνουν πιο κοντά

Για πρώτη φορά ο Πρόεδρος της ΝΔ ανέβηκε στα «ορεινά» έδρανα της ολομέλειας και κάθισε δίπλα στον Κ. Καραμανλή.

  • Real.gr
Οι εκλογές τους φέρνουν πιο κοντά
Ο Αντώνης Σαμαράς λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία στην βουλή για τον εφαρμοστικό νόμο προτίμησε να την παρακολουθήσει από ψηλά και κάθισε δίπλα στον Κώστα Καραμανλή.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της ΝΔ έκανε αυτή την κίνηση από την στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος. Ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε να δείξει και δημόσια ενώπιον και της κοινοβουλευτικής του ομάδας πως οι σχέσεις του με τον πρώην Πρωθυπουργό βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Είχε προηγηθεί πριν από περίπου 15 ημέρες (όπως είχε αποκαλύψει το Real.gr) η «ξαφνική» επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην βουλή προκειμένου να τον ευχαριστεί για την στάση που κράτησε απέναντι στο νέο μνημόνιο.

Οι δύο άντρες τα είπαν για αρκετή ώρα και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες η συνομιλία τους ήταν σε πολύ καλό κλίμα. Αυτήκοοι μάρτυρες μας είπαν ότι συζήτησαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις,την στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Αντώνης Σαμαράς στην σύνοδο του ΕΛΚ αλλά και τις επαφές που θα έχει με ευρωπαίους ηγέτες.

Σύμφωνα με βουλευτές της ΝΔ η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή γίνεται και ενόψει εκλογών. «Η πανστρατιά που κήρυξε ο Πρόεδρος της ΝΔ αφορά όλους» σχολίασε με νόημα βουλευτής που βρίσκεται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v