Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρος: «Ναι» για έρευνες και σε άλλα οικόπεδα της ΑΟΖ

Το Υπουργικό Συμβούλιο της Κύπρου σε συνεδρίαση την Τετάρτη αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει την υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πραξούλα Αντωνιάδου, να προβεί, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Διυπουργικής Επιτροπής για τους υδρογονάνθρακες και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προχωρήσει η Κυπριακή Δημοκρατία στην επίσημη δημοσίευση της ανακοίνωση

  • Ant1
Κύπρος: «Ναι» για έρευνες και σε άλλα οικόπεδα της ΑΟΖ

Το Υπουργικό Συμβούλιο της Κύπρου σε συνεδρίαση την Τετάρτη αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει την υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πραξούλα Αντωνιάδου, να προβεί, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Διυπουργικής Επιτροπής για τους υδρογονάνθρακες και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προχωρήσει η Κυπριακή Δημοκρατία στην επίσημη δημοσίευση της ανακοίνωσης για το δεύτερο γύρο αδειοδότησης, αναφορικά με όλα τα ερευνητικά τεμάχια στην Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κύπρου. 

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, με την απόφαση αυτή η κυβέρνηση τονίζει την αποφασιστικότητά της να ασκεί σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο τα κυριαρχικά δικαιώματά της στην ΑΟΖ της. 

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v