Λαγκάρντ: Μετά το δημοψήφισμα η 6η δόση

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε από τις Κάννες πως συνδέει τη συνέχιση του δανεισμού της Ελλάδας, με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί στη χώρα. «Όταν ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα και αρθούν όλες οι αβεβαιότητες θα κάνω την εισήγησή μου στο διοικητικό συμβούλιο για την έκτη δόση του δανείου στήριξης του οικονομικού προγράμματος της Ελλάδ

  • Ant1
Λαγκάρντ: Μετά το δημοψήφισμα η 6η δόση

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε από τις Κάννες πως συνδέει τη συνέχιση του δανεισμού της Ελλάδας, με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί στη χώρα. 

«Όταν ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα και αρθούν όλες οι αβεβαιότητες θα κάνω την εισήγησή μου στο διοικητικό συμβούλιο για την έκτη δόση του δανείου στήριξης του οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας», τόνισε η Λαγκάρντ σε ανακοίνωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Ουάσινγκτον. 

Η κ. Λαγκάρντ εκφράζει την ικανοποίησή της για τις διευκρινίσεις του Έλληνα πρωθυπουργού σχετικά με το δημοψήφισμα.

«Χαιρετίζω την δήλωση του πρωθυπουργού ότι το δημοψήφισμα που ανακοίνωσε θα διεξαχθεί το συντομότερο δυνατόν ώστε να μπορέσουν να εφαρμοστούν οι συμφωνίες της 27ης Οκτωβρίου», υπογράμμισε η Λαγκάρντ.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο