Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Αθήνα

Σπείρα αλλοδαπών που το τελευταίο εξάμηνο είχε διαπράξει 19 διαρρήξεις σε διαμερίσματα στον Άγιο Παντελεήμονα και σε άλλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία. Τη Δευτέρα το απόγευμα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, τρεις αλλοδαποί (δύο υπήκοοι Μαρόκου και ένας Αλγερίας), οι οποίοι λίγο πριν είχαν διαρρήξει δύο διαμερίσματα.

  • Ant1
Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Αθήνα

Σπείρα αλλοδαπών που το τελευταίο εξάμηνο είχε διαπράξει 19 διαρρήξεις σε διαμερίσματα στον Άγιο Παντελεήμονα και σε άλλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.

Τη Δευτέρα το απόγευμα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, τρεις αλλοδαποί (δύο υπήκοοι Μαρόκου και ένας Αλγερίας), οι οποίοι λίγο πριν είχαν διαρρήξει δύο διαμερίσματα.

Από τα σπίτια, στα οποία εισέβαλαν οι δράστες, αφαίρεσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια διέθεσαν προς πώληση, αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και σπρέι πιπεριού. Σε βάρος τού ενός έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι με διάταξη ανακριτή για ληστεία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v