Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Λοβέρδου - Ράιχενμπαχ

Συμβουλές στον τομέα τιμολόγησης φαρμάκων, ζήτησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας από τον επικεφαλής της ομάδας δράσης για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ. Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση 35 λεπτών στην οδό Αριστοτέλους, στο πλαίσιο της συνεργασίας του κ. Ράιχενμπαχ με εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης. Απευθυνόμενος στον κ. Λοβέρδο, τού είπε ότι μπορεί να τού παράσχει τεχνογνωσία σε θέματ

  • Ant1
Συνάντηση Λοβέρδου - Ράιχενμπαχ

Συμβουλές στον τομέα τιμολόγησης φαρμάκων, ζήτησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας από τον επικεφαλής της ομάδας δράσης για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ.

Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση 35 λεπτών στην οδό Αριστοτέλους, στο πλαίσιο της συνεργασίας του κ. Ράιχενμπαχ με εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης.

Απευθυνόμενος στον κ. Λοβέρδο, τού είπε ότι μπορεί να τού παράσχει τεχνογνωσία σε θέματα ΕΣΠΑ και απορροφητικότητας κοινοτικών κονδυλίων.

Ο υπουργός Υγείας τον ευχαρίστησε, επισημαίνοντας ότι η ελληνική πλευρά αναζητεί βοήθεια σε θέματα τιμολόγησης των φαρμάκων.

Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι το υπουργείο Υγείας κληρονόμησε ένα σύστημα τιμολόγησης, το οποίο είναι αργό και περίπλοκο. Ρώτησε τον κ. Ράιχενμπαχ εάν γνωρίζει κάποιο άλλο, το οποίο να εφαρμόζεται σε ευρωπαϊκή χώρα, και να είναι πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Ράιχενμπαχ αναμένεται να συναντηθεί και με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v