Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανησυχία για Μπαλάφα στον ΠΑΟΚ

Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ένιωσε ο Σωτήρης Μπαλάφας κατά την εκτέλεση μιας άσκησης στη προπόνηση της Τετάρτης και αποχώρησε από το πρόγραμμα, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στον ΠΑΟΚ, καθώς η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΟΦΗ είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Εκτίμηση για τη σοβαρότητα της κατάστασής του δεν έγινε, καθώς το ιατρικό και τεχνικό τιμ περίμενε την σημερινή προπόνηση.

  • Ant1
Ανησυχία για Μπαλάφα στον ΠΑΟΚ

Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ένιωσε ο Σωτήρης Μπαλάφας κατά την εκτέλεση μιας άσκησης στη προπόνηση της Τετάρτης και αποχώρησε από το πρόγραμμα, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στον ΠΑΟΚ, καθώς η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΟΦΗ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Εκτίμηση για τη σοβαρότητα της κατάστασής του δεν έγινε, καθώς το ιατρικό και τεχνικό τιμ περίμενε την σημερινή προπόνηση.

 Σε ό,τι αφορά στους διεθνείς, το παρών έδωσαν στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, τα τέσσερα μέλη της εθνικής Ανδρών της Ελλάδας (Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αθανασιάδης και Μαλεζάς), οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

 Αντίθετα, απουσίασαν ο Κοστίν Λάζαρ , ο Πάμπλο Κοντρέρας (η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή) και οι διεθνείς των Ελπίδων (Αποστολόπουλος, Γιάννου, Στάμου), που αφίχθησαν από τη Λευκορωσία στη χώρα μας την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v