«Χειρόφρενο» σε όλα τα ΜΜΜ τη Δευτέρα

Μετ΄ εμποδίων θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα για το επιβατικό κοινό στα μέσα μαζική μεταφοράς, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία τη Δευτέρα, αντιδρώντας στην εργασιακή εφεδρεία. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα δεν θα λειτουργήσουν ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και τα τρόλεϊ.

  • Ant1
«Χειρόφρενο» σε όλα τα ΜΜΜ τη Δευτέρα

Μετ΄ εμποδίων θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα για το επιβατικό κοινό στα μέσα μαζική μεταφοράς, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία τη Δευτέρα, αντιδρώντας στην εργασιακή εφεδρεία.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα δεν θα λειτουργήσουν ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και τα τρόλεϊ.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο LinkedinΣτο μεταξύ, το Σαββατοκύριακο αναμένεται να αποφασίσουν για το εάν θα συμμετάσχουν στην απεργία και οι εργαζόμενοι στον Προαστιακό, ενώ κανονικά αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα τρένα του ΟΣΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v